Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie klasy są teraz w mecie?

kapi023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hunter, kapłan, miracle rogue, czasami widuje się magów i control warrior'ów. I pamiętaj, nie jest tak, że reszta klas jest słabsza, nowe karty z dodatku wzmocniły wcześniej podane. Polecam grać hunterem, nie jest drogi, a świetnie się spisuje.

Yykfu5r.png

Opublikowano

Hunter, Kapłan, Miracle Rogue, czasami widuje się Magów i Control Warrior'ów. I pamiętaj, nie jest tak, że reszta klas jest słabsza, nowe karty z dodatku wzmocniły wcześniej podane. Polecam grać Hunterem, nie jest drogi, a świetnie się spisuje.

możesz mnie uświadomić jaki deck kapłana gra w obecnej mecie. Hunterów też nie spotykam jedynie aggro warlocków. A co to tego że reszta klas nie jest słabsza to przypominam że palladyn nadal jest do dupy.

1330007971-U359964.png

Opublikowano

możesz mnie uświadomić jaki deck kapłana gra w obecnej mecie. Hunterów też nie spotykam jedynie aggro warlocków. A co to tego że reszta klas nie jest słabsza to przypominam że palladyn nadal jest do dupy.

Kapłan wszedł do mety np. dzięki takiej karcie jak "Mroczny kultysta" - kosztuje 3 many jest 3/4 + ma genialną agonię, "Zombiak" też się dobrze sprawdza na kapłanie, gdy mamy na stole "Kapłankę Auchenaiów" agonia zadaje 5 obrażen przeciwnikowi. Kolento wbił paladynem legendę, żadna klasa nie jest słaba, aktualnie kilka wypadło z mety i trochę trudniej jest nimi grać. Wystarczą umiejętności ;).

Yykfu5r.png

Opublikowano

Na niższych rankingach ciężko spotkać coś innego niż huntera. ;-;

Czy ja wiem.. aktualnie na 10 ranku spotykam częściej Kapłana, Paladyna czy Zoo niż Huntera :)

Opublikowano

Czy ja wiem.. aktualnie na 10 ranku spotykam częściej Kapłana, Paladyna czy Zoo niż Huntera :)

Ja na 5 ranku ostatnio sami hunterzy. Jako iż też gram hunterem miałem 3 mirror matche pod rząd. paladyn i zoo stają się mało grani, wchodzi moda na priesta. Co do miracle nie spotkałem go od czasu gdy sam wrzuciłem go na pył czyli jakiś miesiąc temu.

f8U07UQ.png

Opublikowano

Sam zaczołem teraz grać Hunterem, jest nawet zabawnie a priestem przegrywam więcej niż wygrywam

zacząłem*. Priest jest op z dobrym mulliganem, np Ranny mistrz ostrzy i krąg uzdrawiania. Ciężko się przeciwko temu gra.

f8U07UQ.png

Opublikowano

zacząłem*. Priest jest op z dobrym mulliganem, np Ranny mistrz ostrzy i krąg uzdrawiania. Ciężko się przeciwko temu gra.

True. Sam pogrywam czasami Priestem Amaza i gra sie przyjemnie, musze spróbować jakiegoś nowego z Naxxa. :)

Opublikowano

Amaz teraz gra paladynem, aktualnie jest 879 w legendzie, jak widać, sprawdza się ;).

Nie tylko paladynem, ostatnio widziałem u niego mage'a pod sekrety, który działał całkiem nieźle.

f8U07UQ.png

Arcymistrz
Opublikowano

http://i.imgur.com/Y6UFV54.png

Amaz grał ostatnio tym deckiem pod Maga, o którym wspomniał bartexm.

Osobiście grałem tym, ale musiałem zastąpić Sludge Belcher chyba drugą poliformią. 

Na tych niskich rangach widziałem aggro warlocki i nawet dobre priesty, do tego strasznie denerwujący jest hunter. Tych polecam do gry. 

Tu jeszcze jakiś Priest: http://i.imgur.com/ytAw2YJ.png

Opublikowano

http://i.imgur.com/Y6UFV54.png

Amaz grał ostatnio tym deckiem pod Maga, o którym wspomniał bartexm.

Osobiście grałem tym, ale musiałem zastąpić Sludge Belcher chyba drugą poliformią. 

Na tych niskich rangach widziałem aggro warlocki i nawet dobre priesty, do tego strasznie denerwujący jest hunter. Tych polecam do gry. 

Tu jeszcze jakiś Priest: http://i.imgur.com/ytAw2YJ.png

Ja przez huntera przestałem grać na main koncie xD

f8U07UQ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...